Ripset ja kulmat

Perinteisten kulmien ja ripsien kestovärjäyksien lisäksi valikoimassa on 

Hennakulmat (Brazilian Brows)

Pitkäkestoinen kulmien värjäys ilman kemikaaleja, jolla saadaan kulmat näyttämään tuuheammilta. Pysyvyys karvoissa jopa 6 viikkoa ja iholla 2 viikkoa. Vaikutusajalla käsihierontaa. Heti värjäyksen jälkeen sävy on tummempi kuin mitä se tulee olemaan muutaman päivän kuluttua. Jos et ole käyttänyt hennaa aiemmin, tule allergiatestiin ennen ajanvarausta.

 

Lashlift -ripsien kestotaivutus

Omien ripsien kestotaivutus muottien avulla ylöspäin, jolloin saadaan vaikutelma pidemmistä ja tuuheammista ripsistä. Taivutus kestää omista ripsistä riippuen 5-7 viikkoa. Tämä on sinulle, joka et halua pidennyksiä tai haluat pitää paussia pidennyksistä. Käsittelyyn kuuluu ripsien kestovärjäys. Voit käyttää normaalisti ripsiväriä ja silmämeikkiä.

 

Browlift -kulmien laminointi

Harvoista ja haaleista kulmista saadaan näyttävät laminoinnilla. Karvat ovat harjattavissa joka aamu haluttuun muotoon ja pysyvät siinä. Kulmien värjäys kuuluu hoitoon.

 

Silmänympäryshoito
Hoito tummille silmänalusille ja turvotukselle. Puhdistus, kevyt rentouttava paineluhieronta ja silmänympärysnaamio. Kokeile vaikka kasvohoidon- tai kestovärjäysten yhteydessä!

 

​​​Klassinen ripsipidennys
Tehdään liimaten yksittäisiä ripsikuituja omiin ripsiin yksitellen. Kuituja on eri kaarevuuksia, pituuksia ja paksuisia. Ne valitaan asiakkaan silmään sopiviksi ja toiveiden mukaisesti. Jos sinulla kovin harvat ripset, suosittelen volyymiripsiä. Tulethan paikalle ilman silmämeikkiä, äläkä käytä samana päivänä öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita. Älä mene ripsipidennysten jälkeen saunaan. Asiakkaalla on silmät kiinni käsittelyn ajan. Huolto tehdään 3-4 viikon kuluttua. Huolto tarkoittaa, että kuituja on jäljellä vähintään 1/3, muutoin hinta on huoltohintaa korkeampi, koska työtä on enemmän ja aikaa kuluu enemmän. Ripsipidennysten pituus valitaan omien ripsien kunnon ja pituuden mukaan, jotta omat ripset jaksavat kantaa ne, eivätkä tällöin vahingoitu. Asiakkaalle jää kotitehtäväksi huolehtia ripsien puhtaudesta niille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla, jonka suosittelen hankkia hoitolastani mukaan heti ensimmäisellä käyntikerralla. Saat ripsiharjan, jolla voit tarvittaessa kevyesti harjata ja oikaista kuituja.

 

Volyymiripsipidennys
Kuten edellä, mutta volyymit tehdään viuhkoilla, jotka liimataan yksi viuhka per oma ripsi. Näin saadaan runsauden tuntua, "volyymiä".
 

Klassisten ja volyymien sekoituskin on mahdollinen, tästä syntyy kiva rikottu look!


Kulmien kestopigmentointi- permanent make up

Pigmentointi ei ole sinisten tribaalien tatuointia otsaan, vaan kasvojen kauniiden piirteiden korostamista ja epäkohtien "piilottamista". Kulmat tekevät kasvot. 

Kulmakarvojen pigmentointi aloitetaan haastattelulla puhelimitse. Ennen tse pigmentointia analysoidaan kasvojen anatomiaa ja piirteitä, eli kasvoja "luetaan". Otan huomioon koko persoonallisuuden ja asiakkaan toivomukset. Suunnittelemme asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivaa kulmien muotoa ja tarvittaessa on mahdollisuus jopa nuorentaa kasvot. Tarkka mittaaminen ja piirtäminen vie aikaa. Vasta hyväksynnän jälkeen laitan pintapuudutetta ja sen jälkeen aloitan pigmentoinnin. Tekniikkani  on puuterointi, joka tarkoittaa luonnollista lopputulosta häivytyksineen ja 3D-efekteineen. 

Pigmentointi koostuu 2 käsittelykerrasta: ensimmäinen on pohjatyö. Pigmenttiä kuljetetaan dermikseen, johon se asettuu non 28 päivän aikana (solun sykli) ja tuon ajan kuluttua väri kuultaa ihon läpi. Iho on tietynlainen suodatin, jonka väri riippuu elimistön omien pigmenttien (hemoglobiinin, karoteenin, melaniinin jne) määrästä. 

Viikon kuluttua pohjatyöstä väri vaalenee huomattavasti, koska ihonalaiset verisuonet paranevat.  Kk:n kuluttua väri ”nousee”. Silloin tehdään huolto, jolloin ihoon laitetaan optimaalinen määrä pigmenttiä ja iho ottaa vastaan sitä paremmin ja nopeammin. Paranemisen jälkeen saamme halutun tuloksen. Eli pigmentointi on prosessi, jonka lopullinen tulos on havaittavissa n. 2kk ensimmäisestä kerrasta.   

Joskus tarvitaan toinenkin huolto, Se riippuu ihon ominaisuuksista: miten hyvin iho ottaa vastaan pigmenttiä ja se pysyy siinä. Toimenpiteet, jotka suoritetaan kahden kk:n kuluessa pigmentoinnista ovat huoltoja. Yli 2 kk:n kuluttua toimenpiteestä työ on värin vahvistamista, jolloin hinta omille töilleni on vahvistuksen hinta. Käsitteet huolto ja värin vahvistaminen koskevat vain omia töitäni.  

Käytän työssäni erittäin puhtaita synteettisesti valmistettuja PermaBlend-mineraalipigmenttejä. Hypoallergeenisiä aineita valmistetaan aina synteettisesti.

Jos olet uusi pigmentointiasiakas, voit varata ajan soittamalla 0503805989 tai tule käymään!