Jalkahoidot

Jalkahoitoa tarvitsee jokainen ihan terveydellisistäkin syistä. Epassi Hyvinvointi käy maksuvälineenä perusjalkahoitoon. Myös koti- ja laitoskäynnit Pietarsaaren alueella. (kotikäyntimaksu 5€)

 

Pedikyyri 30min

Kynsien leikkaus, viilaus/ohennus, kynsinauhojen hoito, kynsien puhdistus sekä lakkaus/kynsiöljy. Käytän aina sähkökäyttöistä jalkaporaa, jolla saa tehokkaasti ohennettua ja tasoitettua paksuuntuneita kynsiä ja poistettua kovettumia.

 

Jalkahoito 1h
Jalkojen kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja känsien tms. poisto, hieronta ja lisäpalveluna lakkaus. Käytän aina sähkökäyttöistä jalkaporaa, jolla saa tehokkaasti ohennettua ja tasoitettua paksuuntuneita kynsiä ja poistettua kovettumia.

 

Täydellinen jalkahoito 1,5h
Edellisten lisäksi tehdään kuorinta ja naamio sääriin ja jalkojen iholle. Lisäpalveluna lakkaus.

Voit valita myös geelilakkauksen varpaankynsiin.

 

Podofix-kynnen oikomishoito
Podofix on menetelmä, jota käytän sisäänkasvaneiden kynsien korjaamiseen. Se auttaa epämuodostuneita ja sisäänkasvaneita kynsiä kasvamaan suorempaan, terveemmin ja vähentämään kipua. Podofix on eräänlainen lasta, joka on liimattu kynsiin, ja hoitona se on hellävarainen mutta tehokas ja sopii melkein kaikille. Nopea ja kivuton. 

Ennen hoitoa jokainen tapaus arvioidaan erikseen ja tehdään hoitosuunnitelma.