Kasvohoidot

Perinteisten kasvohoitojen ja ihonpuhdistusten lisäksi valikoimassa on hoitoja erilaisiin iho-ongelmiin.

Ultraäänipuhdistus

Tehokas ja hellävarainen ihon puhdistus ja kuorinta laitteella, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

 

Timanttihionta

Tehokas ihon kuorinta, joka supistaa ihohuokosia, tasoittaa pigmenttimuutoksia ja aknearpia, silottaa pintajuonteita ja kirkastaa ihoa. Alipaine imee epäpuhtauksia ihosta. Iho on kuulas ja pehmeä heti hoidon jälkeen, herkkäihoiselle saattaa tulla päiväksi pieniä jälkiä ihoon, jotka katoavat nopeasti. Sarjahoito antaa pitkäkestoisen tuloksen. Aurinkosuojavoidetta käytetään n. 1 viikko hoidon jälkeen. Timanttihionnan voi yhdistää perinteiseen kasvohoitoon, esim. vain osaan kasvoja.

 

Dermaplaning 

Ihon tehokirkastaja, anti age-hoito, syväpuhdistus, ihonvärin tasoittaja, ilmejuonteiden, aknearpien sekä pigmenttimuutosten häivyttäjä samassa hoidossa! Ihanteellinen kuivan ihon pelastaja ja couperosakaan ei loista vahvistuneen ihon alta yhtä selkeästi sarjahoidon jälkeen. Dp tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle. Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta: ns. kuiva muuri poistetaan kivuttomasti steriilin kirurgiveitsen avulla ihon pinnalta, jolloin epäpuhtaudet pääsevät poistumaan luonnollisesti ihosta sekä tehoaineiden kulku ihoon helpottuu. Samalla lähtee kaikki “vauvakarva” ihon pinnalta. Iho on kuulas ja samettisen pehmeä heti hoidon jälkeen eikä punoita. Hoitoa ei suositella mikäli iholla on tulehdusta tai aktiivinen akne.  Aurinkosuojavoidetta käytetään n. 1vko hoidon jälkeen. DP-hoidon voi yhdistää perinteiseen kasvohoitoon tai happohoitoon.

 

Happokuorinta

Pigmenttimuutoksiin, pinnallisiin aknearpiin, ikääntymisen aiheuttamiin juonteisiin, harmaalle iholle. Kemiallinen kuorinta tarkoittaa kemiallisen aineen levitystä iholle, tarkoituksena hallittu pinnallisten ihosolujen tuhoaminen, joka johtaa ihon kuoriutumiseen ja ihomuutosten häivyttämiseen. Seurauksena ihon uusiutuminen. Iho on kuulas heti hoidon jälkeen eikä punoita. Aurinkosuojaa käytetään n. 3kk ajan hoidon jälkeen.

Yhdistelmähoito (happo+dp)

Kahden edellisen yhdistelmähoidolla saadaan upeat ja tehokkaat tulokset.

 

Sokerikasvohoito

Hoidossa yhdistyy ihokarvojen poisto koko kasvoilta ja itse kasvohoito.

 

Phyt´s hemmotteluhoidot 

Hemmotteluhoidot tehdään luomukosmetiikalla, jotka on pakattu lasiampulleihin. Jokaiselle hoidolle on oma ampullipakkauksensa. Hoitoihin kuuluu mm. ihon syväpuhdistus, niska- ja dekolteealueen hierontaa - aikaa varataaan n. 1h30min. Phyt´s on 50-vuotias laadukas ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, joka teki luomutuotteita jo silloin, kun se ei ollut muotia. Nettiajanvarauksesta löydät kaikki erikoiskasvohoidot eri ihon tarpeisiin.